Dit zijn dé 3 tuinmeubeltrends van 2024

Buiten zijn is heerlijk! Als de eerste zonnestralen zich laten zien, wil je jouw tuin, terras of balkon goed op orde hebben. Ben je nog op zoek naar nieuwe tuinmeubelen? Doe inspiratie op en ontdek de drie allerlaatste tuinmeubeltrends van 2024.

Trend 1: Natuurlijke tinten

Een trend voor aankomend jaar bij jou in de tuin is latte! Nee, niet die lekkere koffie van espresso met warme melk, maar de kleur is net zo heerlijk. Deze geeft namelijk een warme en natuurlijke uitstraling. Om die reden wordt de kleur dan ook steeds meer gebruikt in de tuin. Zo komt de kleur terug in tuinstoelen, loungesets, maar ook parasols zijn steeds meer te vinden in deze natuurlijke kleuren.

Trend 2: Organische vormen

De ronde en organische vormen trend verplaatst zich van binnen naar buiten. Waar we al enige jaren ronde tafels in de woonkamer en keuken zagen, zie je deze trend nu ook steeds meer in de tuin. De strakke, rechthoekige tuintafels maken plaats voor ronde ovale modellen. De vormen worden rustiger, speelser en zachter. Tuinmeubelen met organische vormen zijn visueel aantrekkelijker en bieden comfortabele zitplaatsen.

Trend 3: Duurzame materialen

Duurzame materialen zijn steeds belangrijker in de wereld van tuinmeubelen. Veel mensen zijn liefhebber van houten tuinmeubels, daardoor is er steeds meer focus op legaal gekapt hout (FCS of Indonesian Legal Wood). Maar ook steeds meer wordt er gekeken hoe van gerecyclede materialen, zoals kunststof, nieuwe tuinmeubels gemaakt kunnen worden. Daarnaast wordt er ook gekeken welke materialen geschikt zijn om langere tijd buiten te staan, zoals aluminium en RVS.

Op zoek naar tuinmeubelen voor het nieuwe seizoen?

Ook bij Geling Tuinmeubelen vind je een mooi aanbod van de laatste trends voor tuinmeubelen. Kom eens langs in onze showroom, we helpen je graag om een heel seizoen lang extra te kunnen genieten van jouw tuin. Of neem een kijkje in onze webshop. Kom je er toch even niet uit, stuur een appje voor vragen naar 06 - 83 05 44 83 of bel ons op ​​0543 - 472791.