Gratis retourneren of ruilen binnen 14 dagen

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de tijd om de overeenkomst te herroepen. We verwachten dat je de producten compleet en redelijkerwijs in originele verpakking aan ons retourneert. Bij zichtbare gebruikerssporen of ontbrekende delen zal het retourproces worden vertraagd. Neemt contact op met onze klantenservice om het retourproces te starten.

Klachten & reparatie

Samen lossen we het op. Is er iets misgegaan bij jouw bestelling? Onze excuses voor het ongemak. Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@geling-tuinmeubelen.nl

Product beschadigd geleverd

Mocht een product beschadigd of niet volledig geleverd zijn stuur dan een e-mail naar info@geling-tuinmeubelen.nl met hierin het ordernummer en een foto/omschrijving van het missende of beschadigde onderdeel. Wij streven ernaar om het vervangende onderdeel zo spoedig mogelijk te leveren. 

Bestelling incompleet geleverd

Mocht een product incompleet geleverd zijn stuur dan een e-mail naar info@geling-tuinmeubelen.nl met hierin het ordernummer en een foto/omschrijving van het missende onderdeel. Wij streven ernaar om het vervangende onderdeel zo spoedig mogelijk te leveren.