Breng een bezoek aan onze winkel & showroom!

Geen enkele tuin, balkon of terras is hetzelfde. Bij Geling Tuinmeubelen geven we je daarom graag advies op maat. Met meer dan 50 jaar ervaring in tuinmeubelen hebben we deskundige mensen, die met passie en kennis op zoek gaan naar een comfortabele en geschikte tuinset voor jou. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, we doen alles voor een glimlach.

Bestel online bij Geling Tuinmeubelen of breng een bezoekje aan onze showroom in Aalten. Geniet van de kwaliteit van de diverse tuinmeubelen en bekijk welke accessoires passen in jouw tuin.

Meer dan 50 jaar ervaring in tuinmeubelen

Laat je inspireren door de verschillende sets

Deskundig en persoonlijk advies op maat

Gratis montage bij een aankoop in de winkel

Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 16:00

Persoonlijk & deskundig advies

Of je nu jouw eerste tuinmeubilair koopt omdat je groter gaat wonen, oude tuinmeubels toe zijn aan vernieuwing of dat je op zoek bent naar uitbreiding. Het deskundige team van Geling Tuinmeubelen staat voor je klaar met persoonlijk advies. In ons familiebedrijf zit meer dan 50 jaar ervaring. In de winkel weten we dus precies wat er past bij jouw wensen en behoeften. 

Met onze Achterhoekse mentaliteit en aanpak kan je wel zeggen dat we echte aanpakkers zijn en altijd direct op zoek gaan naar een oplossing passend bij jouw probleem. We doen alles voor een glimlach op jouw gezicht wanneer je onze winkel of webshop verlaat. Zodat jij in de zomer optimaal kan genieten van jouw nieuwe tuinmeubelen en accessoires.

Comfort & kwaliteit

Heerlijk buiten zitten in de zon op een mooie tuinset of lekker BBQ'en en gezellig tafelen aan een mooie dining set. Bij Geling Tuinmeubelen snappen we dat je optimaal van de zomer wil genieten. Dat kan met tuinmeubelen die kwalitatief goed zijn en comfortabel zitten. We helpen je graag met de juiste keuze, passend bij jouw tuin en budget. Plan jouw bezoek aan onze showroom, we helpen je graag verder.

Plan jouw bezoek