Heb je vragen over het bestellen van een product? Heb je een product bestelt, maar is deze niet compleet? Hieronder vind je de veelgestelde vragen met antwoorden.

Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorgen & afhalen

Ja dit is mogelijk, neem dan telefonisch contact met ons op zodat we samen een nieuwe afspraak kunnen inplannen.

Wij houden een levertermijn van 2-3 werkdagen aan voor Nederland. Voor België hanteren wij een levertermijn van 5-8 werkdagen en voor Duitsland tussen de 8-12 werkdagen.   

Wij verzenden binnen Nederland, België en Duitsland. De verzendkosten verschillen per land en in Duitsland per postcode. Wij streven ernaar om de bezorgkosten zo laag mogelijk te houden en combineren bezorgingen zoveel mogelijk. 

Meer informatie over de verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland bekijk je hier.

De bestelling kun je 24 uur na bestelling afhalen op locatie in Aalten. Hiervan ontvang je een bevestiging per e-mail.

Alle grote pakketten worden door onze eigen bezorgdienst geleverd of door een externe transporteur.

Kleine pakketjes versturen wij met PostNL. Hiervan ontvang je een Track & Trace code via  het opgegeven e-mailadres. 

Alle grote pakketten worden door onze eigen bezorgdienst geleverd of door een externe transporteur.

Om beschadigingen te voorkomen worden alle tuinmeubelen in dozen geleverd. Om de tuinmeubelen zit beschermend materiaal om beschadigingen van stoten te voorkomen.

Betalen

Via de webshop is het mogelijk om op de volgende manieren te betalen:

  • iDeal
  • VISA
  • Mastercard
  • Apple Pay
  • Pay Pal
  • Bancontact

 In de winkel kun je zowel met PIN als contant betalen.

Wil je een bestelling plaatsen en bij aflevering met PIN of contant betalen? Neem dan even telefonisch contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Alle genoemde prijzen op onze site zijn inclusief BTW.

Heb je problemen met het betalen van een bestelling? Als het niet lukt om te bestellen of deze is geweigerd, kun je telefonisch contact met ons opnemen. 

Retourneren

Mocht een product beschadigd of niet volledig geleverd zijn stuur dan een e-mail naar info@geling-tuinmeubelen.nl met hierin het ordernummer en een foto/omschrijving van het missende of beschadigde onderdeel. Wij streven ernaar om het vervangende onderdeel zo spoedig mogelijk te leveren. 

Je hebt altijd 14 dagen recht om het gekochte product te retourneren in originele staat. 

Wil je een product retourneren? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Is een product defect of beschadigd geleverd? Dan betalen wij de retourkosten.  

Als wij een product retour ontvangen, zorgen wij ervoor dat wij de terugbetaling binnen 3 werkdagen hebben voldaan. 

Garantie en reparatie

Mocht een product niet volledig geleverd zijn stuur dan een e-mail naar info@geling-tuinmeubelen.nl met hierin het ordernummer en een foto/omschrijving van het missende onderdeel. Wij streven ernaar om het vervangende onderdeel zo spoedig mogelijk te leveren.

Wij streven ernaar om een reparatie binnen 10 werkdagen uit te voeren. Echter zijn wij hiervoor wel afhankelijk van een leverancier of hier de juiste onderdelen op voorraad zijn. 

Heb je een klacht in de garantieperiode? Stuur dan een e-mail naar info@geling-tuinmeubelen.nl met het ordernummer en een foto van het product. Wij kunnen het product dan beoordelen zodat het binnen de garantietermijn valt. 

Al onze producten hebben minimaal twee jaar garantie, dit verschilt per product en leverancier. Voor vragen stuur een e-mail naar info@geling-tuinmeubelen.nl.  

Mocht een product niet naar wens zijn of is hierover een klacht? Stuur dan jouw klacht met het ordernummer en een foto naar info@geling-tuinmeubelen.nl. Dan kunnen wij de klacht zo goed mogelijk beoordelen.

Onderdelen

Mocht een product incompleet geleverd zijn stuur dan een e-mail naar info@geling-tuinmeubelen.nl met hierin het ordernummer en een foto/omschrijving van het missende onderdeel. Wij streven ernaar om het vervangende onderdeel zo spoedig mogelijk te leveren.

Mocht je een onderdeel zoeken, stuur dan een e-mail naar info@geling-tuinmeubelen.nl met hierin het productnummer en een foto/omschrijving van het onderdeel.

Telefonisch bereikbaar

Bel: 0543 - 472791

Op werkdagen beschikbaar van 09:30 tot 17:00 uur.

Stuur een mail

Mail ons via info@geling-tuinmeubelen.nl. Op werkdagen beschikbaar van 09:30 tot 17:00 uur.