Ontdek de nieuwe collectie tuinkussens van Hartman

Stap binnen in een wereld van ultiem zitcomfort met de nieuwe kussencollectie van Hartman voor 2024. Dit seizoen staat in het teken van verfijnde stijlen en kleurrijke thema's die jouw tuin transformeren tot een persoonlijk paradijs. Van de uitbundige Bohemian Eivissa-vibe tot de strakke lijnen van Scandinavian Sunrise. Zo is er altijd wel een kussen passend bij jouw tuin- of loungeset

Creëer Ibiza in jouw eigen tuin

Laat je tuin bruisen van vrijheid en creativiteit met het Bohemian Eivissa-thema. Een combinatie van een neutraal kleurenpalet en uitgesproken prints brengt de levendige sfeer van Ibiza naar jouw tuin. Laat je meeslepen door de Bohemian vibe en tover je tuin om tot een unieke oase van rust en kleur.

De perfecte balans tussen modern en vintage

Stap binnen in de wereld van Urban Forest, waar modern en vintage elkaar ontmoeten. Het kleurenpalet balanceert tussen diepzwart, industrieel grijs en roestig bruin, gemengd met stijlvolle tinten zoals oranje, donkergroen en warm goud. Deze collectie biedt de perfecte mix van groots en intiem, voor een eigentijdse tuinbeleving.

Tijdloze elegantie in je tuin

Laat je tuin baden in tijdloze elegantie met het Authentic Sienna-thema. Dieprode tinten en rijke stoffen worden gecombineerd met de zachtheid van poeder- en oudroze, waardoor een romantische pracht ontstaat. Kies uit een scala aan opties en geef jouw tuin een gevoel van verfijning en gezelligheid.

 

Tuinkussens met strakke lijnen, harmonie en eenvoud

Voel de inspirerende stralen van het Scandinavian Sunrise-thema met strakke lijnen, harmonie en eenvoud. Blauw vormt de essentie en creëert een verfrissende basis in je tuin, terwijl gele tinten zorgen voor een vrolijke sfeer zoals de opkomende zon aan de horizon. Voeg een vleugje mysterie en creativiteit toe met paarse accenten.

 

Welke tuinkussens kies jij?

De nieuwe kussencollectie van Hartman in 2024 biedt een breed scala aan mogelijkheden om jouw tuin- of loungeset te transformeren. Of je nu kiest voor de vrije Bohemian Eivissa-vibe, de harmonie van Urban Forest, de tijdloze elegantie van Authentic Sienna, of de strakke lijnen van Scandinavian Sunrise. Deze kussens beloven niet alleen comfort, maar ook een feest voor het oog. 

Bekijk hier de complete lijn kussens. Of kom langs in de showroom en bekijk hoe de kussens passen op jouw tuinmeubelen.